Welke andere voordelen zijn er?
LiBiVi Male bevat ook een aantal natuurlijke afrodisiaca die van nature seksueel verlangen, stijfheid, uithoudingsvermogen en prestaties verhogen. LiBiVi Male is ook bekend als een hulpmiddel bij het bestrijden van verschillende seksuele disfuncties, zoals impotentieproblemen en vroegtijdige ejaculatie.
Of uw penis klein, gemiddeld of groot is; het is nu mogelijk om de penis met maximaal 20% (of meer) te vergroten zonder een gevaarlijke operatie, ongemakkelijke gewichten of pijnlijke oefeningen te doen.1 Capsule LiBiVi Man per dag is alles wat je nodig hebt om een significante toename van het formaat van je penis op een veilige en natuurlijke manier te zien.Neem geen toevlucht tot gevaarlijke operaties en oefeningen als er een natuurlijke remedie beschikbaar is om u te helpen!

Hoe werkt LiBiVi Male?
LiBiVi Man werkt eenvoudigweg door de bloedstroom van de penis te verbeteren. Naarmate de bloedtoevoer naar de penis toeneemt, past de grootte ervan zich natuurlijk aan en neemt deze in de loop van de tijd toe. Binnen slechts 1 week ziet u merkbare omvangswinsten en verbeterde erecties. Als bloed naar de penis stroomt wanneer het rechtop gaat, zorgt het ervoor dat de sponsachtige weefsels die bekend staan als de "Corpora Cavernosa" (langs de schacht) en het "Corpus Spongiosum" (rond de urethra) gezwollen en opgezwollen worden .Het is deze vergroting die leidt tot een erectie.Als er meer bloed naar dit gedeelte van de penis stroomt, wordt de penis groter wanneer de penis rechtop staat (dwz het verschil tussen een "semi" en een volledig rechtopstaand lid) . Als er echter constant meer bloed naar deze kamers van de penis stroomt, neemt de grootte van deze kamers uiteindelijk toe, waardoor uw penis groter wordt. Dit is de grondgedachte achter LiBiVi Male.

libivi after supplement use

Ingrediënten die de productie van testosteron kunnen stimuleren en het libido ondersteunen, zijn ook opgenomen om te helpen bij opwinding, uithoudingsvermogen en andere seksuele problemen.LiBiVi Man lijkt de optimale erectiele functie te ondersteunen, waardoor u een dikkere en stijvere erectie krijgt .LiBiVi Man moet gedurende ten minste 3 maanden worden ingenomen om de beste resultaten te bereiken .Veel van onze tevreden klanten hebben een verhoogde penisomvang, erectie-stijfheid en seksuele prestaties gemeld, zelfs nadat ze zijn gestopt met het gebruik van LiBiVi Male.

Hoe gebruik ik LiBiVi mannelijke pillen?
Onze normale aanbevolen dosis is 1 capsule dagelijks. Sommige klanten met meer ernstige seksuele problemen kiezen er echter voor om dagelijks 2 capsules in te nemen.Overschrijd nooit 2 capsules binnen 24 uur. We raden aan om een cursus van minimaal 3 maanden te volgen .Zodra u de gewenste grootte en prestaties hebt bereikt , kunt u de dosis indien nodig terugschalen naar 2 of 3 capsules per week .Hierdoor kunt u op uw best blijven presteren en solide erecties realiseren.
Elk pakket bevat 6 capsules (neem 1 per dag)

Wat zijn de ingredienten?
Elk van onze capsules bevat een uitgekiende mix van kruidenpoeders en -extracten bestaande uit:
⦁ Fenegriekzaad - 300mg
⦁ Tribulus Terrestris - 50mg
⦁ Maca - 50mg
⦁ Tongkat Ali - 25mg
⦁ Horny Goat Weed-extract - 25mg
⦁ Panax Ginseng Root - 25mg
⦁ Cafeïne - 25mg
⦁ Niacine - 10mg
⦁ Zink - 7,5mg
⦁ Koper - 1mg
 
Inactieve ingrediënten omvatten: rijstmeel, gelatine en plantaardig magnesiumstearaat.

Is LiBiVi Man veilig?
LiBiVi Man is een natuurlijk voedingssupplement dat volkomen veilig is als het wordt ingenomen zoals voorgeschreven .Echter, als u een ernstige reeds bestaande gezondheidsproblemen of hartaandoeningen, moet u in eerste instantie contact op met uw arts of zorgverlener voordat u LiBiVi Male.LiBiVi Male vereist geen recept of een pijnlijke doktersbezoek, zodat u in privacy uw gezicht kunt bewaren en kunt werken aan uw seksuele problemen.

Hoe groot kan mijn penis worden?
Sommige klanten hebben een toename van 2 centimeter in lengte gemeld .De gemiddelde toename van de grootte na een 6 maanden durende cursus met LiBiVi Male is echter 18 % in lengte en 20% in lengte.Over het algemeen is het effect van de pillen relatief. Daarom, hoe groter je penis momenteel is, hoe groter deze in het algemeen wordt. Er zijn natuurlijk mogelijke uitzonderingen op deze regel.

Dus waar wacht u nog op?
Verbeter uw penislengte en seksleven vandaag met LiBiVi Male-supplementen. Je zult snel trots zijn op een indrukwekkende erectie en penisgrootte met onze veilige, niet-chirurgische oplossing voor penisgrootte.
De volledig natuurlijke melange van unieke kruiden die bij LiBiVi Male wordt gevonden, is speciaal ontwikkeld om de bloedstroom van de penis te vergroten, opgeslagen testosteron los te laten en de seksuele sensatie te verhogen door de natuurlijke hormoonproductie van het lichaam te activeren .LiBiVi Male levert ook de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van de penis en de maximale seksuele prestaties.Alle actieve ingrediënten in LiBiVi Man - Libido Support Formula zijn zwaar bestudeerd en zijn gegarandeerd van de hoogste farmaceutische kwaliteit. We bieden onze klanten een veilige, natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde methode om hun penisomvang en -prestaties te vergroten.

LiBiVi Male 1 Potje

 

LiBiVi Male 2 Potjes

 

LiBiVi Male 3 Potjes